Foto v.8 : Mitt val av dryck

_UH01249

Mitt val av dryck

Nikon D800 | Nikon AF-S 85/1.4 G

Det kanske ser ut och låter som att jag dricker bubbel varje dag, men så är ju såklart inte fallet :). Helt ärligt så dricker jag alkohol extremt sällan, jag kan nog nästan räkna tillfällena på ett år på mina två händer, men jag tycker verkligen att ovanstående dryck är bland det godaste som finns. Just Asti Cinzano eller Asti Martini är det som helst landar i mitt glas om jag får välja :).

Till vardags så dricker jag mest lightsaft faktiskt.. har svårt för vatten av olika orsaker, men försöker lära mig.

Vill du vara med i utmaningen så klicka HÄR för att läsa mer!

————————————-

Äntligen fredag!

Den här veckan har verkligen inte blivit som jag trodde från början.
Buksmärtor som gjorde att jag fick spendera ett dygn på akuten och missade två dagar av mycket ( förmodligen ) spännande seminarier inom Chef & Personal-arbete, och när jag tagit mängder av prover så hittade läkarna något så skoj som att jag har svår anemi som måste utredas :(.

Det positiva är att min bästa pappa som jobbar som lärare har haft sportlov och ägnat två hela dagar till vår altan som nu är så gott som klar. Det saknas några små dropplåtar, hängrännor och ytterbelysning, men den är så klar så att den går att använda fullt ut så nu får våren gärna komma så jag får inreda med vårblommor och börja leta efter snygga solstolar till oss.

Men men.. först fredag och helg. Jag hoppas ni alla får en toppenhelg!
Här finns absolut inget bokat förutom att vila och mysa med familjen.
Jag är fortfarande krasslig, och känner mig inte alls i form ännu :(

KRAM