Vardag & Trevligheter

Danny Saucedo äger Hamburger börs

 

För en tid sedan så vann jag fyra dinnershow-biljetter till Hamburger Börs och Danny Saucedo. Häromkvällen var det dags och njuta av en hel helg av trevligheter, så vi började med att landa på restaurangen för att invänta showen.

 

 

Kvällens meny

Jag kan bara svara för rödingen som smälte himmelskt i munnen, men jag ska nog i ärlighetens namn erkänna att det inte var så mycket mat. För mig passade det utmärkt, men de andra blev nog knappt halvmätta..

Förrätt:
Thailändsk räkboll med shirazhamajjo, grön papayasallad och mynta.

Varmrätt:
Kött: Krispiga brässerade short ribs med svampsoya och rostade sesamfrön
Fisk: Grillad fjällröding med avocado, lime och misosmör

Samtliga varmrätter serveras med ris, ångade grönsaker, kimchi och övriga asiatiska tillbehör som delas över bordet.

Jag sneglade avundsjukt på bordsgrannen som fick något specialbeställt till dessert :-)

 

 

Efter ett par timmar så började showen och jag kan inte ge den annat än absolut högsta betyg jag någonsin kan ge en show. Jag har nog aldrig varit någon sån där genuint stor Danny-fan, men visst gillar jag hans discolåtar. Showen däremot, den fick mig att gå i taket totalt. MAGI!!!

Eftersom jag vann fyra biljetter så kunde vi bjuda med oss Anders och Anni och vi hade en mycket trevlig kväll. Efter showen tog vi taxi tillbaka till hotellet och satt där en bra stund i baren och bara småpratade innan vi nöjda och glada kröp i säng.

Stort tack till Hamburger Börs och TRE som gav mig chansen att åka på detta med våra goda vänner!!

4 Comments

 • Reply
  Suss
  17 mars, 2017 at 21:05

  Åh jag skulle också vilja se den showen! Vi såg på Lena Philipsson förra helgen och den var också jättebra, kram Suss

 • Reply
  Lena - gott för själen
  18 mars, 2017 at 08:27

  Kul att det blev så lyckat! Har heller aldrig varit ett jättefan, men han fick en helt ny dimension hos mig efter Så mycket bättre!

  Kram Lena

 • Reply
  Dianasdrömmar
  18 mars, 2017 at 08:49

  Vilken härlig kväll kram

 • Reply
  Caroline
  18 mars, 2017 at 20:34

  Va kul att showen gjorde dig nöjd, maten såg inte så tokig ut den heller :)

 • Leave a Reply