Resor & Friluftsliv

Godmorgon ifrån Lofsdalen

Godmorgon ifrån Lofsdalen

Jag njuter av familjesemester och försöker att av-internetifiera mig för en stund :-). Jag bjuder därifrån bara just nu på en bild som jag tog i morse när solen var på väg upp bakom fjällen. Utsikten vi har från vår stuga är magisk och när jag ser vyerna så känner jag mig så liten och ödmjuk inför vår vackra natur.

Naturen är det viktigaste vi har

Jag vet att många med mig är hänförda av TV-serien Planet Earth och det är jobbigt att se när djuren jagar varandra, dör av svält och vidare, men sättet det är filmat på, vördnaden för naturens krafter och medvetande är viktigt. Jag är väldigt glad att jag hittade tillbaka till att vistas i naturen, något som är väldigt lätt att göra oavsett väder, årstid, arbetstider och liknande. Naturen finns där och bara väntar på att jag ska hälsa på.

Nu är det dags för frukost innan vi ger oss ut i vintersolen igen. Tack alla ni som hälsar på, jag lovar att svara på alla kommentarer snart :-)

10 Comments

 • Reply
  Lena - gott för själen
  14 mars, 2017 at 15:02

  Fantastiska bilder! Ja, naturen är verkligen underbart lockande och ger så mycket tillbaka.

  Kram Lena

  • Reply
   Ulrica
   18 april, 2017 at 17:04

   Snart måste vi ge oss ut på äventyr i skogarna :). KRAM

 • Reply
  Caroline
  14 mars, 2017 at 16:42

  Vilka vyer!

  • Reply
   Ulrica
   18 april, 2017 at 17:04

   Tack, ja, det är fantastiskt :)

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  15 mars, 2017 at 12:55

  Visst är naturen fantastisk. Jag önskar bara fler kunde se det så vi får ha den kvar länge länge.
  Kram Helén

  • Reply
   Ulrica
   18 april, 2017 at 17:05

   Jag tror att vi kanske är på väg, sakta sakta, mot att vara mer snälla mot vår natur. Medvetandegörandet är stort hos organisationer, bloggare och alla andra :). Kram

 • Reply
  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
  15 mars, 2017 at 19:45

  Härligt att njuta av nuet utan för mycket Internet :)
  Supervackra bilder! Snö i gryningsljus är så vackert! :D Naturen är bra mäktig!

  • Reply
   Ulrica
   18 april, 2017 at 17:06

   Ja, det är så himla skönt ibland :). Kram på dig

 • Reply
  Emelie
  15 mars, 2017 at 20:26

  Fjälltoppar är det bästa! Så vackert!

  • Reply
   Ulrica
   18 april, 2017 at 17:06

   Ja, både att vandra och susa utför på :-).

  Leave a Reply